SaMn

Alla inlägg under januari 2011

Av samn - 22 januari 2011 15:40

Någonting har hänt, jag är så jävla förbannad!

Av samn - 20 januari 2011 20:47

Nej men hallå? jag kommer aldrig se mig som någon skytte. Jag är en stenbock. En stenbock hård av sten!

Nej det här gillar jag inte nästan så jag får en känsla av obehag, vadå en annan position?


Däremot så gillar jag det här.

      

  

  

    

                                         

    

Av samn - 20 januari 2011 02:39

Bara för att jag gick och la mig jätte tidigt och tänkte vara sådär duktig och imponera lite på mig själv, så vaknar jag tre timmar senare och är klar vaken. det känns ju sådär skönt!

Tills jag inväntat tröttheten tänkte jag kolla på massa gamla bilder, men hittade massa gamla videofilmer istället, extremt roligt jag kommer vara vaken hela natten!


Tänkte först lägga upp några andra men sen insåg jag att dom var alldeles alldeles för pinsamma och ångrade mig. tillslut infall dom här mig, men antar att jag kommer ångra mig sen iallfall.men dom här var dem absolut mildaste

men fan vad jag garvar gud vad kul minnen är


   Jonna& Sofia Kanske Inte sådär jätte nyktra
  I mitt gamla söta lilla rum på min födelsedag för hm 4 år sedan hahaha

min engelska var bäst, ackorden var klockrena, min röst likså, och mitt smör smile i slutet , åh jag dör vad roligt

Av samn - 19 januari 2011 12:42

God dag

Idag är en ledig dag, trots det vakna jag runt halv nio, fast hade då sovit runt mer än 12 timmar så att så konstigt var det väl ändå kanske inte.

Däremot vilar det en konstig känsla över hela dagen, men varför kan jag inte riktigt komma på, kanske är det är det åldern som griper tag och visar sig, kanske är det den här vårkänslan ute som känns konstig och annorlunda, kanske är det många tankar som snurrar runt idag, många tankar men lite koll på vad dom egentligen handlar om. 

Någonting är konstigt och annorlunda, men ibland känns det så, man vaknar upp en dag och så känns det som man har sovit i en månad, för det känns som att det hänt en massa saker man inte varit med på och hänger inte riktigt med på vad som händer. Allting känns helt enkelt en aning annorlunda, och ändå syftar jag inte på något speciellt.


Har egentligen inte någon som helst lust att göra någonting alls idag, känner mig lite små sjuk och nedstämd men måste åka in till södertälje om nån timme och träffa en tjej från banken, skönt att slippa ta tåget upp iallafall, lite positivitet måste med!


   En sån där skön kass bild från i lördags när släkten var över på middag och gratulera mig.  på mig och min kusin Aaron

Av samn - 14 januari 2011 12:16

Today is my day! 18 år.


  

Men den har inte börjat bra för det. Den börja med att jag hade sönder min filmspelare, och dunkar i näsan i ett skåp så det spruta näsblod, och 14och 18 är och har alltid varit mina oturs nummer, och gissa vad det är idag och jag har alltid fyllt år den 14de och nu fyller jag dessutom 18 också, och igår gick min tur ring sönder förvånad nej? men grattis iallafall va?

Av samn - 13 januari 2011 12:35

Stressar ihjäl mig som vanligt och sen har man hur lång tid på sig som helst sen iallafall. Sitter och väntar på att bussen in till stan ska gå vid två, sitter och funderar på om jag ska äta någon frukost eller om jag ska äta det på stan? funderar på en lösning att slippa gå ut hela vägen till bussen  och önskar att jag hade körkort och att det var fredag så jag också får ha körkort, för imorgon är de min dag, min 18års dag. jobbigt

Jag ska in till staden och fika med brudarna och göra några små ärenden, bla köpa en  födelsedagspresent till mig själv, vadå är det konstigt eller?


Slänger upp en liten bild från igår tagen med min nya mobil, visste att kameran inte skulle vara den bästa på den, men att den skulle va så här dålig? man ser ju knappt var hakan slutar.ojoj 

  

Av samn - 11 januari 2011 22:13

Hemlig kärlek och kaffe lust att vilja ha sex. Se över och ge mig din fluffiga säng och min häck och få en kyss typ genom kunskap under min dröm naken i måndags morgon ljuset och skumpa unikt. Jag frågar om du är gift och rik i solskön öppen semester. Vilja nära mäktig man ska kunna laga en miljon god mat med smak av honung som gör en lycklig. Jag samlar bra älskar dig jag gråter på väntan från hård poesi.
hahahah den här skrev jag och min kompis Michaela när vi var i tio års åldern. Vi stod vid kylskåpet där det fanns massa såna här magneter med ord på, ni vet?

Och så kom vi på den. Jag tycker den är lika bra än idag.

tror jag ,vi har lämnat in den i skolan som uppgift några gånger faktiskt...haha

Av samn - 10 januari 2011 00:30

 

Visst ser det  underbart ut med lite sommar och värme. Men just nu är det faktiskt skidbacken som lockar mest! Jisses vad jag vill upp!

Sitter och drömmer mig bort på världens snöigaste off-pist världens blåaste himmel och världens vitaste och snöigaste snö, när jag kanske egentligen borde ligga och sleepa. Imorn är det back in school. Less fantasy , more reality.. typ

Godnatt

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6 7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards