SaMn

Alla inlägg den 24 juli 2012

Av samn - 24 juli 2012 00:30

POSITIVA EGENSKAPER
 
Ambitiös, disciplinerad, försiktig, humoristisk, praktisk, reserverad, tålmodig.
 
 
 
NEGATIVA EGENSKAPER
 
Fatalistisk, missunsam, olycklig, pessimistisk. 
 
 
 
GILLAR
 
Fasta grunder, kunna det du diskuterar, professionalism, pålitlighet, syfte.
 
 
 
OGILLAR
 
Fantasier, göras till åtlöje,  jobb som inte leder nånvart, snöplighet, vilda idéer.
 
 
 
PERSONLIGHET
 
Stenbocken är en av de mest stabila och allvarliga karaktärerna i zodiaken. Du är ofta självsäker, beslutsam och lugn, och arbetsvillig, känslokall, slug, praktisk, ansvarsfull, framhärdande och försiktig, men ofta också blyg och reserverad. Du är rationell, logisk, skarpsint och skärpt, du har bra koncentration och du är djupsinnig och funderar noga innan du fattar ett beslut. Men överraskande nog är du ofta också intresserad av det övernaturliga.
 
Du har förmåga att uthärda så länge som krävs för att uppnå de mål du föresatt dig. Du är en pålitlig arbetare, ärlig och disciplinerad, och du avslutar alltid vad du påbörjar. Du är en beslutsam chef som sätter upp höga mål för både dig själv och din anställda. På ditt metodiska, hårda, envisa sätt sätter du alltid familjen och/eller jobbet före dig själv. Du planerar noga hur du ska nå dina högt uppsatta mål och du har förmågan att uppnå fantastiska resultat med minimala resurser. Med din utmärka organisationsförmåga är du kapabel att arbeta på många olika projekt samtidigt. Du har stor respekt för auktoriteter, men när du själv befinner dig i en maktposition är du inte särskilt benägen att lyssna på andras åsikter. Du är en mycket krävande, men samtidigt rättvis ledare. 
 
Du är väldigt traditionalistisk och inte särskilt innovativ, och du har en tendens till melankoli, pessimism, och till och med olycka, särskilt om du känner att du har misslyckats. I extrema fall kan du bli väldigt deprimerad, med extatisk lycka som plötsligt går över i extrem, destruktiv olycka.
 
 
 
YRKEN
 
Du är intresserad av musik och passar också bra för yrken som rör pengar och matematik, till exempel som ekonom, finansiär, bankir, spekulant, kontraktör, direktör eller mäklare. Du kan också vara en umärkt byråkrat, lärare, rektor, eller en skicklig politiker. Annars kan du vara forskare, ingenjör, lantbrukare, byggnadsarbetare, eller så kan du ibland, tack vare din kvicktänkthet, lyckas utmärkt i underhållningsbranschen.
 
 
 
RELATIONER
 
Du är ofta nedstämd, för att inte säga olycklig. Du är en aning självcentrerad, och försiktig och vaksam bland människor du inte känner särskilt väl. Du har inte så många vänner, men du är väldigt lojal mot de du har. Men du kan också bli en bitter ovän.
Ibland förefaller du vara nedlåtande mot andra människor och du gör dig inte mycket besvär att bekanta dig med människor som inte tilltalar dig, och du kan ibland uppfattas som kylig. Men när du väl hittat någon som du anser värdig din vänskap och kärlek, är du beredd att offra allt för den personen. Men du är fortfarande väldigt krävande, och om du blir sviken kan din ilska vara fruktansvärd och om du blir disillusionerad glömmer du det aldrig.
 Du är väldigt försiktig när det gäller kärlek, men i äktenskapet är du oftast trogen, om än med en tendens till svartsjuka.

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards